Обмін досвідом – шлях до удосконалення

«Ніщо так людину не вчить, як досвід», – стверджував великий дидакт, педагог-новатор А.С. Макаренко. В істинності цього твердження мали можливість вкотре переконатися педагоги нашого міста.  30 березня делегація освітян на чолі з начальником відділу освіти Володимиром Васильовичем Доценком відвідала м.Ромни, узявши участь у семінарі для  методистів та керівників  навчальних закладів м. Лебедина  «Обмін досвідом – шлях до удосконалення». До складу делегації входили директори шкіл,  заступники, методисти відділу освіти.

З вітальним словом до присутніх звернувся  заступник міського голови Ігор Володимирович Тетірко. Про реалії та досягнення розповіла начальник відділу освіти  Ірина Олексіївна Івницька.

Учасники семінару побували у СЗШ №2 ім. акад. А.Ф.Йоффе, де ознайомилися із напрацюваннями педагогічного колективу з проблеми «Профільне навчання як засіб роботи з обдарованими учнями». Члени делегації переглянули майстер-класи вчителів-предметників із використанням новітніх технологій у  СЗШ №1 ім. П.І.Калнишевського. У ЗОШ №11 присутнім було запропоновано презентацію закладу з питання «Школа як простір освітніх можливостей». Учителі закладу продемонстрували можливості використання хмарних сервісів у роботі вчителя.

 Учасникам семінару також була надана можливість ознайомитися із матеріально-технічною базою відвіданих закладів.

Впевнені, що ця зустріч надихне  педагогів міста  на нові здобутки, а  отриманий досвід, побачена та почуте сприятиме новим успіхам.

Матеріал надано відділом освіти.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *