Насичений подіями тиждень для Лебединської ДШМ

Минулий тиждень для учнів та викладачів Лебединської дитячої школи мистецтв імені нар. арт. СРСР Б.Р. Гмирі видався активним, плідним та багатим на події.

З 20 по 24 березня у Сумському вищому училищі культури і мистецтв ім. Д. Бортнянського проходили обласні конкурси серед учнів шкіл естетичного виховання, де змагалися кращі юні обдарування шкіл мистецтв Сумської області.

В обласному конкурсі прийняли участь кращі учні музичного, художнього та хореографічного відділень Лебединської дитячої школи мистецтв. Результати кропітливої та наполегливої праці учнів над собою, своїми вміннями для школи мистецтв стали такими: учень 8 класу Сергій Андреєв, клас викладача Н.Е.Волкової, посів ІІ місце серед учнів старших класів фортепіанного відділу, а учень 8 класу Вадим Харов, клас викладача А.В. Балабан, зайняв ІІІ місце серед учнів старших класів вокального відділу.

25 березня у залі Лебединської дитячої школи мистецтв відбувся концерт студентів Сумського вищого училища мистецтв і культури імені Д.С. Бортнянського Юрія Радькова (ІV курс, фортепіано) та Ерміне Авагяни (І курс, фортепіано), клас викладача Н.В. Бошко. Юрій Радьков – випускник цієї школи, тому всі присутні з особливою зацікавленістю спостерігали за ростом виконавської майстерності свого вихованця і були дуже задоволені його рівнем гри. У програмі студентів музичного училища звучали твори І.С. Баха, Л. Бетховена, Ф. Ліста, С. Прокоф’єва, О. Скрябіна, М. Скорика, – твори високого рівня складності, та звучали вони на професійному рівні, що дуже порадувало всіх присутніх у залі.

На цьому тижні також відбулися академічні концерти учнів фортепіанного (клас викладача Н.І. Ярошенко), народного (клас викладачів О.М. Ковальчука, П.В. Шеремета, В.Г. Лисака), вокального відділу (клас викладача А.В. Балабан) та відділу духових інструментів (клас викладача В.Г. Лисака).

Викладацький колектив Лебединської школи мистецтв щиро вдячний студентам за прекрасний концерт та бажає Ерміне і Юрію подальших успіхів і натхнення у своїй виконавській майстерності!

Також дирекція та викладачі школи вітають з переможцями обласних конкурсів викладачів Н.Е. Волкову і А.В. Балабан та їх учнів Сергія Андреєва і Вадима Харова та бажають усім гарного здоров’я, натхнення і творчих успіхів у їх благородній справі!

Заступник директора з навчально-виховної роботи Л.О. Суворова.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *