Комісія розглянула заяви з питань призначення житлових субсидій та соціальної державної допомоги

17 березня відбулось засідання комісії з питань призначення житлових субсидій і соціальної державної допомоги. На розгляд комісії було подано 8 заяв з питань призначення житлових субсидій громадянам, у складі сім’ї яких є особи, які зареєстровані, але не проживають. По всім 8 заявам комісією прийняті позитивні рішення.

Позитивне рішення було прийнято по 1 заяві з питань призначення житлових субсидій особам, які не зареєстровані, але фактично проживають у житловому приміщенні на підставі договору найму (оренди) житлового приміщення.

Членами комісії було розглянуто 3 заяви з питань надання житлової субсидії на загальну площу житлового приміщення, по 2 – прийнято позитивні рішення, по 1 – відмовлено.

Розглянуто 1 заяву з питання надання державної соціальної допомоги малозабезпеченим родинам, прийнято позитивне рішення.

По 2 заявам з питань призначення житлової субсидії громадянам, що перебувають у складних життєвих умовах та не змогли своєчасно звернутись за призначенням субсидії, а також по 2 заявам з питань надання пільги за місцем проживання, а не за місцем реєстрації було прийнято позитивні рішення.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *