Багатодітні родини багаті й на таланти

16 березня у актовому залі медичного училища  пройшов міський фестиваль-конкурс «Таланти багатодітної родини». Цей уже традиційно щорічний захід проводиться  за ініціативи управління праці та соціального захисту населення, при підтримці міського голови Олександра Бакликова, депутата обласної ради Валерія Чалого,  відділів освіти, культури і туризму, міської Спілки жінок, центру позашкільної освіти, директора Лебединського медичного училища Олександра Удодіка.

Фестиваль є символом відродження культурних та моральних цінностей сім’ї, родинних традицій та історичної спадщини. За його результатами виявляють та підтримують талановитих дітей, розвивають творчі навики та здібності у  різних видах мистецтва.

Відкривали програму фестивалю хореографічним привітанням у виконанні учасників колективу Royal dance (керівник Іван Лисенко).

Здоров’я, витримки й терпіння батькам, а діткам стати їм надійною опорою, а у майбутньому опорою для міста і держави в цілому, а також зростати у добробуті побажала присутнім секретар міської ради Оксана Древаль. Також, Оксана Анатоліївна урочисто вручила державні відзнаки про присвоєне  почесне звання України  «Мати-Героїня» Білак Аліні Сергіївні, яка народила і виховала 5 дітей та Шостак Лідії Григорівні, яка народила і виховала 9 дітей.

Найщиріші вітання та побажання, щоби у родинах завжди жило щастя, спокій та любов передав конкурсантам та їх родинам депутат обласної ради Валерій Чалий.

Присутніх привітала заступник міського голови Олена Кірєєва, подякувавши багатодітним батькам за всебічне виховання дітей в своїх родинах та побажала успіхів конкурсантам. Приєдналася до теплих слів вітань й начальник управління праці і соціального захисту населення Валентина Губська.

Виступи конкурсантів оцінювало компетентне журі у складі заступника міського голови Олени Кірєєвої, спеціаліста відділу освіти Любові Влезько, керівника зразкового хореографічного колективу «Веселка» Тетяни Литовченко, викладача  дитячої школи мистецтв Наталії Пилипенко, керівника гуртків центру позашкільної освіти Ольги Пронікової та директора міського центру культури і дозвілля Станіслава Фоменка.

Взаємопідритмку у родинах конкурсантів відчували усі присутні, за учасників вболівали їх мами, тата, бабусі і навіть дідусі. А дехто із діток виступав разом із братиками й сестричками.

Глядачі фестивалю спостерігали за цілим різнобарв’ям талантів: вокал, хореогафічне мистецтво, виразне читання поезії, авторський твір, музичне виконання.

Цьогорічний фестиваль конкурс-проводився за наступними номінаціями: вокальне мистецтво, музичне виконання, художнє та авторське виконання, хореографія, образотворче мистецтво, декоративно-прикладне мистецтво.

У кожній номінації визначено призові І, ІІ, і ІІІ місця. Переможців відзначили дипломами й  подарунками. Також, всі учасники отримали почесні грамоти від міського голови за участь у фестивалі та заохочувальні призи.

А поки журі визначалося з переможцями, глядачі насолоджувалися виступами солістів міського центру культури і дозвілля Світлани і її дочки Маргарити Попельнух, Лілії Приходько, Олени Листопад разом з сином Олександром, а також Сергія Антонченка. Непідробне захоплення присутніх викликав виступ Павлішенко Валерії – вихованки хореографічного колективу «Соняшник» (керівник Ірина Усенко).

І от нарешті, найцікавіше: призові місця у номінації «Музичне виконання» розподілились наступним чином:

І місце – Андрєєв Сергій;

ІІ місце – Лавриненко Павло;

ІІІ місце – Демиденко Тетяна.

Номінація «Художнє та авторське виконання»:

І місце – Курлейко Оксана ;

ІІ місце – Мусенко Михайло;

ІІІ місце – Трофимчук Максим та Горбунова Анастасія.

Номінація «Декоративно-прикладне мистецтво»:

І місце – Румега Віктор;

ІІ місце – Гришко Софія;

ІІІ місце – Євдан Каріна.

Номінація «Образотворче мистецтво»:

І місце – Целуйкін Дмитро

ІІ місце – Князева Ангеліна;

ІІІ місце – Крижанівська Марія.

Номінації «Хореографія»:

І місце – Євдан Сніжана;

ІІ місце – Ткаченко Яна;

ІІІ місце – Анна Падалка.

А от у номінації «Вокальне мистецтво» журі визначило двох претендентів на І місце, ними стали Зелінська Єлизавета та Губеня Лілія, ІІ місце зайняла Кальянова Ксенія.

[layerslider id=”199″]

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *