Святкові концерти у школі мистецтв

У залі Лебединської дитячої школи мистецтв імені нар. арт. СРСР Б.Р. Гмирі 6 та 10 березня відбулися святкові концерти, присвячені Дню 8 Березня, на які було запрошено учнів середніх класів шкіл міста.

Викладач по класу фортепіано – Альона Сергіївна Литвиненко – ведуча  концерту підготувала для учнів 7-х класів ЗОШ №1 невеличку історичну екскурсію з теми виникнення Міжнародного свята жінок та традицій його святкування у різних куточках світу, поєднавши відомості з музикою, що створювало приємну, теплу атмосферу та святковий настрій.

Для учнів 8-9 класів СШ №7 святковий концерт підготували та провели викладачі Павло Вікторович Шеремет та Алла Вікторівна Балабан, які в поетичній формі з піднесеним настроєм подарували присутнім хвилини радості, музичного щастя та усмішки.

Весна, особливо така рання, як цього року, завжди надихає творчих людей на нові ідеї, проекти. Учні художнього відділення школи мистецтв під керівництвом викладача Лариси Василівни Маркелової підготували до Дня 8 Березня цікаву виставку своїх робіт, де відобразили свого роду символи цього весняного свята: проліски, підсніжники, сповнені ніжності, і образ мами, люблячої, тендітної та турботливої.

Весна – пора пробудження, тож нехай справжня музика у ваших серцях надихає на життя, сповнене щирих почуттів, яскравих кольорів, а в думках – добро та нові світлі мрії, які обов’язково здійсняться, якщо до них прагнути усією душею!

Заступник директора з навчально-виховної роботи Л.О. Суворова.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *