Юні науковці міста серед кращих в обласних змаганнях

В останні вихідні лютого 2017 року у місті Суми на базі Сумського державного університету пройшов ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. Конкурс є щорічним інтелектуальним змаганням, завданнями якого є виявлення та підтримка інтелектуально та творчо обдарованої молоді, залучення її до науково-дослідницької та експериментальної роботи, формування активної громадянської позиції, виховування наполегливості, уміння формулювати та відстоювати власну думку.

За результатами заочного обласного відбору честь захищати наукову думку на очному етапі вибороли юні дослідники – учні загальноосвітніх шкіл №3 та №4 – у секціях «Історичне краєзнавство» та «Зарубіжна література».

За рішенням журі Курлейко Оксана, учениця 11 класу Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3, стала першою у секціях «Історичне краєзнавство» та «Зарубіжна література», а Демиденко Тетяна, учениця цієї школи, виборола першість у секції «Зарубіжна література». Дослідників готували учителі вищої кваліфікаційної категорії Стрельник Світлана Миколаївна, Фролова Тетяна Іванівна, Шиян Ольга Миколаївна. Світлана Миколаївна та Ольга Миколаївна готують переможців вже вдруге.  Впевнена перемога учнів загальноосвітньої школи №3 ще раз довела, що створення здоров’язбережувального простору у навчальному закладі (з даного напряму заклад  є опорним у місті) сприяє не лише зміцненню фізичного здоров’я, а й інтелектуального.

Журі високо оцінило дослідження, проведене учнем 9 класу загальноосвітньої школи №4 Михайленко В’ячеславом (керівники Федірко Ірина Олександрівна) та рекомендувало продовжити дослідницьку діяльність на наступний рік

Попереду дуже відповідальні випробування для переможців ІІ (обласного) етапу конкурсу-захисту, які будуть представляти Лебедин на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

Успіхів та нових інтелектуальних злетів юним дослідникам Лебедина!

Матеріали надано відділом освіти.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *