Хвилини музичного дива у перший день весни

У перший день весни учням 8-9 класів ЗОШ №5 Лебединською дитячою школою мистецтв був зроблений приємний подарунок. Кращі учні музичного відділення школи з натхненням дарували присутнім хвилини музичного дива, надихали на роздуми про життя, почуття, створювали приємну невимушену атмосферу.

Концерт підготувала і провела старший викладач фортепіанного відділу Наталія Едуардівна Волкова, яка привітала всіх присутніх у залі жінок та дівчат з початком весни і наступаючим святом 8 Березня.

Будучи у школі мистецтв, не можна було не згадати про ще одне свято – в музичних колах – День народження видатного польського композитора-романтика Фредеріка Шопена. Наталія Едуардівна поділилася з учнями деякими моментами про життя улюбленого композитора, про його велике кохання до французької письменниці Жорж Санд та надала можливість зазирнути у його душу шляхом музики, яка сповнена ніжності, щирих почуттів.

Сподіваємося, що цей день зарядив позитивом та розфарбував буденність яскравими кольорами для всіх, хто завітав цього сонячного, по-весняному теплого дня на концерт, прокинувся від зимового сну та налаштувався на активне, сповнене нових приємних вражень та відкриттів для себе, життя!

 Заступник директора з навчально-виховної роботи Л.О. Суворова.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *