Лебединці вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

Сьогодні 20 лютого лебединці вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні. Подвиг Небесної Сотні вписаний золотими буквами не лише в історію держави, а й у серце кожного патріота.

Представники міськвиконкому, депутати, ветерани бойових дій, активісти, молодь і волонтери  вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя за свободу і незалежність українців.

«На Майдан люди вийшли, перш за все, відстоювати людську гідність, вони вийшли за те, аби в Україні зламалася вибудовувана роками система корупції на всіх рівнях. Тільки тоді, коли ми пропустимо через серце усі ці події, коли проливається кров патріотів, коли ми самі змінимо себе, тоді зміниться і держава. Тільки тоді боротьба за ті цінності, за які загинули люди на Майдані і продовжують гинути зараз, не буде намарно,» – сказав міський голова Олександр Бакликов під час мітингу.

Депутат обласної ради Валерій Чалий пригадав ті страшні лютневі дні 2014 –го, коли був на Майдані, безпосередньо допомагаючи людям, й продовжуючи допомагати й дотепер, збираючи та відвозячи усе необхідне у зону проведення АТО.

[layerslider id=”194″]

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *