Пам’ять про воїнів-інтернаціоналістів житиме вічно

Афганістан, Куба, Чехословаччина. Далекі, чужі країни. Чужа війна, яка забрала тисячі життів наших співвітчизників. Ми не в праві забувати про їх героїчний вчинок, забувати про те, як українські солдати і офіцери стали всього лиш знаряддям в руках радянської влади.

15 лютого у житті колишніх військових, які пройшли дорогами Афганістану, навіки залишиться як день пам’яті про чужу і жорстоку війну. Афганістан – це мужність воїнів, це вірність солдатській дружбі, це взаємовиручка і взаємодопомога. За кожним воїном-афганцем – своя доля, свій життєвий подвиг, свій крок у безсмертя.

Вшанувати пам’ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів біля пам’ятника «Прощавай, зброє» зібралися лебединські ветерани війни в Афганістані та на території інших держав, представники виконкому Лебединської міської ради, депутати та просто небайдужі мешканці Лебедина.

До присутніх звернувся міський голова Лебедина Олександр Бакликов, зазначивши, що на превеликий жаль, і на сьогодні Україна перебуває у стані неоголошеної війни, яка тягнеться роками і забирає життя українців.

Депутат обласної ради Валерій Чалий висловив співчуття родинам загиблих в на території інших держав.

Усі присутні вшанували пам’ять полеглих на війні хвилиною мовчання та покладанням  квітів до пам’ятного знаку.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *