Масляна у Лебедині!

У програмі:

  • театралізоване свято «Зиму проводжаємо! Весну зустрічаємо»;
  • розваги, ігри, конкурси, атракціони;
  • конкурс на кращий курінь;
  • конкурс «Масляний вареник»;
  • аукціон;
  • виступ кращих колективів та солістів МЦКД;
  • виступ творчого колективу Маловисторопського коледжу ім. П.С. Рибалка;
  • виступ естрадно-вокального гурту «Діамант»;
  • виступ лауреата численних фестивалів і конкурсів – Василя Жадана;
  • виступ баяністів шоу-дуету «VIVAT-MIX»

та іще багато цікавого для жителів та гостей міста!

Положення

про міський  конкурс «Кращий торговий курінь Масляної»

1.1. Міський  конкурс «Краща торгова точка Масляної» для  різних верств населення проходить в рамках театралізованого свята  «Лебединська Масляна – 2017. Зиму  проводжаємо – весну зустрічаємо!»  з метою визначення кращої торгової точки на ярмарку і спонукає до підвищення професійної майстерності при роботі на ярмарках-виставках, викладці  товарів і вивченню  споживчого попиту.

1.2. Завдання  конкурсу – долучити  населення до професійної діяльності, сформувати інтерес до робітничих професії (кулінара,продавця),  сприяти формуванню поваги до культури власного народу та інших народів.

1.3. Організатор  конкурсу: виконавчий комітет Лебединської міської ради.

  1. Учасники конкурсу: населення міста Лебедина та  гості  міста.
  2. Організація та проведення конкурсу.

3.1. Конкурс проводиться 26 лютого  2016 року: м.Лебедин,  лісопарк.  Початок  конкурсу о  10:00 год.

3.2. Для проведення  конкурсу формуються два колегіальних органи: оргкомітет  та журі.

3.3. У ході конкурсу виявляється краща торгова точка Масляної.

3.4. Конкурс  проводится  серед участників ярмарки без подачи заявки  по ініціативі  комісії шляхом  візуального  обстеження  торгової точки.

  3.5.Учасникам конкурсу вручається Диплом лауреата. Кращі торгові точки Масляної будуть відзначені Дипломами I, II, III ступеня.

3.7. Ключові дати: конкурс  проводиться – 26 лютого  2017 року.

  1. Вимоги до учасників конкурсу.

Критерії оцінки :

–  зовнішній вигляд об’єкту, утримання прилеглої території;

–  стилізація  місця (намет, навіс, антуражні меблі та ін..);

– різноманітність асортименту товарів;

–  оснащення торговельно-технологічним обладнанням, інвентарем, фірмовим одягом;

– відсутність скарг споживачів.

Оцінювання проводиться за десятибальною системою за кожним критерієм. Загальна максимальна оцінка за всіма критеріями – 50 балів.

  1. Підведення підсумків, нагородження.

5.1. Переможці конкурсу визначаються за кращими показниками (балами) критерій оцінювання.

5.2. Підсумки   конкурсу підбиваються членами журі незалежно один від одного.

5.3. Журі:

– оцінює роботу згідно з критеріями оцінки;

– приймає рішення про підсумки  конкурсу;

– визначає переможця  конкурсу.

5.4. За підсумками конкурсу журі присуджує три призових місця. Переможці нагороджуються дипломами I, II, III ступеня. Учасники отримують Дипломи лауреата та грошові премії.

5.5. Інформація про переможців конкурсу публікуеться на офіційному сайті Лебединської міської ради.

Положення

про міський  конкурс «Масляний вареник»

1.1. Міський  конкурс «Масляний вареник» для   різних верств населення проходить в рамках театралізованого свята  «Лебединська Масляна – 2017. Зиму  проводжаємо – весну зустрічаємо!» проводиться з метою підвищення компетентності  населення, розвитку творчих здібностей, залучення  до змагання, підвищення престижу робітничих професій.

1.2. Завдання  конкурсу – долучити  населення до професійної діяльності, сформувати інтерес до кулінарної професії, розвинути навички роботи з продуктами харчування, стимулювати обмін рецептами, сприяти формуванню поваги до культури власного народу та інших народів.

1.3. Організатор  конкурсу: виконавчий комітет Лебединської міської ради,  міський  відділ  культури  і туризму.

  1. Учасники конкурсу. Для участі запрошуються  населення міста Лебедина   та  гості  міста.
  1. Організація та проведення конкурсу

3.1. Конкурс проводиться 26 лютого  2016 року м.Лебедин,  лісопарк.  Початок  конкурсу о  12:00 год.

3.2. Для проведення  конкурсу формуються два колегіальних органи: оргкомітет  та журі.

3.3. У ході конкурсу виявляється найкращий рецепт приготування  вареників. Матеріали надаються в одному екземплярі у вигляді барвистого постера, що містить:

ініціали і прізвище автора(-ів), місце роботи, назва рецепту, інгредієнти, фотоколаж.

3.4. Для участі у конкурсі необхідно надати безпосередньо в оргкомітет на електронному або паперовому носіях заявку (Додаток 3) і рецепти вареників надіслати електронною поштою в оргкомітет за адресою: вул. Пушкіна, 2.

У заявці вказується прізвище, ім’я, по батькові учасника (повністю!) та контактний телефон керівника (обов’язково!). Неправильно заповнені або не вчасно надіслані заявки не розглядаються.

Реєстрація заявок проводиться до 23.02.2017 року

3.5.Учасникам конкурсу вручається Диплом лауреата. Кращі виступи учасників будуть відзначені Дипломами I, II, III ступеня.

3.6. Матеріали конкурсу будуть розміщені на сайті міста Лебедина.

3.7. Ключові дати:

До 23.02.2017 року  – реєстрація заявок для участі у конкурсі приготування вареників.

Конкурс  проводиться – 26 лютого  2017 року.

Час виступу учасника – 10 хвилин.

  1. Вимоги до робіт, що надаються на конкурс.

При оцінці та захисту робіт враховуються:

Критерії оцінки :

  • творча презентація страви «Вареники» в асортименті
  • майстер – клас ліплення вареників

Критерії оцінки приготованої страви:

  • органолептичні показники страви: зовнішній вигляд, смак, запах

Критерії оцінки учасника конкурсу:

  • зовнішній вигляд учасника конкурсу;
  • стилізація місця (намет, навіс, антуражні меблі та ін..), організація робочого місця: дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил, правил охорони праці;
  • театралізація подання готової страви на стіл

Оцінювання проводиться за десятибальною системою за кожним критерієм

Загальна максимальна оцінка за всіма критеріями – 70 балів.

  1. Підведення підсумків, нагородження

5.1. Переможці конкурсу визначаються за кращими показниками (балами) виконання конкурсного завдання.

5.2. Підсумки   конкурсу підбиваються членами журі незалежно один від одного.

5.3. Журі:

– оцінює роботу згідно з критеріями оцінки;

– приймає рішення про підсумки  конкурсу;

– визначає переможця  конкурсу.

5.4. При рівності показників перевага надається учаснику, який має кращу оцінку виконання практичного завдання.

5.5. За підсумками конкурсу журі присуджується три призових місця. Переможці нагороджуються дипломами I, II, III ступеня), учасники отримують Дипломи лауреата та грошовими преміями.

Заявка

П.І. по – батькові  (повністю), учасника

Місце роботи

Назва рецепта

(тел., e-mail)

 

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *