Свято Першого академічного концерту

11 лютого 2017 року у Лебединській дитячій школі мистецтв імені народного артиста СРСР Б.Р. Гмирі відбулося свято Першого академічного концерту, на якому учні 1 класу вперше виступали на сцені. Особливо приємно діткам було виконувати підготовлені твори тому, що глядачами були батьки та рідні – найвдячніші слухачі, які із величезним захопленням слухали свою малечу. Цього навчального року 26 учнів-початківців почали навчання на різних відділах музичного відділення (фортепіано, скрипка, гітара, духові інструменти, вокал). За півроку, навчаючись у школі мистецтв, діти познайомилися зі своїми музичними інструментами, почали вивчати нотну грамоту, знайомитися з кращими зразками світової та української музичної літератури. Попереду їх чекає величезний яскравий світ музики, який поступово вмілі та талановиті викладачі школи будуть для них розкривати!

Наприкінці концерту для початківців та їх рідних учні старших класів підготували невеликий концерт, в якому показали рівень гри кращих учнів школи, до якого треба прагнути, прикладаючи чималі зусилля у систематичній роботі над собою та своєю майстерністю.

Чарівний та багатий світ музики, який почав розкриватися дитині, обов’язково збагатить її духовно, навчить мислити мудро та творчо підходити до життєвих завдань, що неодмінно приведе до успіху у майбутньому кожної дитини!

Заступник директора з навчально-виховної роботи Л.О. Суворова

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *