Під знаком Купідона

Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів. Воно надихало поетів і художників, музикантів і скульпторів на створення безсмертних шедеврів. І, якби поставити собі за мету прочитати все, що написано про нього, людині не вистачило би цілого життя.

День Святого Валентина – найромантичніше свято року. Цього холодного дня навіть повітря сповнене любов’ю. Амури поспішають поєднати пари, почуття яких перевірені часом, а ще допомагають зустрітись половинкам, які загубились десь серед юрби.

Завітав Святий Валентин і до членів клубу за інтересами «Джерельце», що працює при бібліотеці № 1. Бібліотекар Оксана Лобко підготувала та провела музично-розважальну програму «Лиш для любові варто жити, лиш про любов сьогодні всі слова». В читальній залі бібліотеки до свята було оформлено  книжкову виставку «Гімн любові», на якій представлено тематичні твори художньої літератури.

З перших хвилин дійства активними учасниками стали як малюки так і дорослі. Вони пригадували народні прислів’я та приказки, пісні про кохання та легенди,  пов’язані з Днем Святого Валентина. Діти в ролі Купідонів із захопленням приймали участь у багатьох пізнавальних та жартівливих конкурсах. Ще одним подарунком для гостей свята стало «Дерево кохання», виготовлене руками бібліотекарів, на якому кожен зміг обрати собі яскраву валентинку. Щасливі посмішки на обличчях учасників стали справжньою подякою для організаторів дійства. А закінчилось свято веселим чаюванням за круглим столом.

В  бібліотеці №2 було оформлено тематичну полицю «Кохання цінувати вмійте», на якій представлена лірична поезія світових майстрів поетичного слова.

Матеріали надано Лебединською міською бібліотекою. 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *