Мій рідний край, моя земля – красива і велична

На початку кожного року січневі дні приносять надзвичайно велику кількість знакових подій, щирих приємних миттєвостей та пам’ятних днів для кожного з мешканців нашої рідної землі.

«Мій рідний край, моя земля – красива і велична» – саме так називався захід, який у ці морозні, січневі дні провели працівники міського відділу культури і туризму разом із працівниками Лебединської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 для дітей міста та учнів школи. Дійство відбулося  у приміщенні концертної зали МЦКД (м-н «Черемушки»).

У ході зібрання численні учасники заходу, в цікавій і нестандартній формі, були ознайомлені з історією створення Сумської області, основними історичними віхами її утворення, головними районними центрами Сумщини, її інфраструктурою, населенням тощо. Працівники міської бібліотеки №2 провели ознайомлювальну виставку книг, присвячену знаковій події в житті нашої області, учасники урочистостей переглянули відеофільм про Сумщину

.

На заході лунали вітальні, патріотичні пісні у виконанні солістки МЦКД Олени Червяк, а також віршовані твори про рідне місто, Батьківщину, Сумщину у виконанні учнів ЗОШ №5.

Матеріал підготовлено Лебединським МЦКД

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *