Різдвяні зустрічі

Кожного року в січні, коли дзвенять дзвоники Новорічних та Різдвяних свят, творчий колектив Лебединського міського відділу культури та туризму гостинно зустрічає всіх шанованих гостей на традиційних культурно – мистецьких заходах, що відбувається за підтримки міського голови Олександра Бакликова – «Різдвяних зустрічах»!

12 і 13 січня 2017 року, в святкових концертних залах Кобижчанського міського клубу і міського центру культури і дозвілля (м-н «Черемушки») численні глядачі заходів – жителі та гості нашого міста, на святкових розважальних шоу-програмах «Зірка запалала» та «Хай Різдво у вашу хату принесе добра багато!», тепло приймали виступи кращих творчих колективів міського відділу культури:

народного аматорського вокального ансамблю «Лебедина пісня» (кер. М Ромененко), народного аматорського вокального ансамблю автентичного співу «Стріла» (кер. В. Гура), дитячого вокального ансамблю «Феєрія» (кер. О. Червяк), хореографічного колективу «Фантазія» (кер. М. Осіпова), дитячого гуртка за інтересами «Джерельце» міської бібліотеки №1 (кер. О. Лобко) та солістів відділу: Влади Дєгтяр, Валерія  Костиріна,  Світлани і Маргарити Попільнух, Олени Демиденко, Тетяни Бондар, Юліани Романенко, Вікторії Костенко, Марини Кушнірчук, Людмили Орел, Людмили Щербань і Олени Червяк.

Учасники і гості заходів разом продовжили незабутню атмосферу Новорічних свят, ще раз поринули в магічну Різдвяну казку, поспілкувалися з рідними, близькими, друзями під чарівні Новорічні мелодії і щиро побажали один – одному найголовніші січневі привітання: «З Новим Роком і Різдвом Христовим!».

Відділ культури та туризму

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *