Місто отримало новий сміттєвоз

На вулиці Лебедина з дня на день виїде новий, сміттєвоз із заднім завантаженням «Влів Мікро» на шасі МАЗ-4371N2. Це перша із двох спецмашин, придбаних за кошти  обласного фонду охорони навколишнього природного середовища при співфінансуванні із міського бюджету.

Привітав місто із отриманням сучасної техніки заступник голови Сумської обладміністрації Микола Подопригора. Він підкреслив, що обласна влада щороку допомагає містам і районам Сумщини оновлювати спеціалізований автопарк комунальної техніки. І цього року таку допомогу отримало місто Лебедин, не в останню чергу завдяки наполегливій позиції міського голови Олександра Бакликова та міської ради.

Привітали місто із отриманням сучасної техніки заступник голови Сумської обласної ради Тетяна Головко та депутат обласної ради Валерій Чалий.

5657

5656 5658

5659

Ключі від новенької машини передав 29 грудня ц.р., на центральній площі міста, директору Комунального підприємства Володимиру Піщанському міський голова Олександр Бакликов.

Він, зокрема, зазначив що нова машина, яка прийшла напередодні Нового Року – це своєрідний подарунок для всього міста, а особливо для комунального підприємства, де парк техніки зношений дуже сильно. Олександр Бакликов також висловив впевненість, що це перший, але далеко не останній автомобіль, який отримає місто.

5660 5661

5662

Новий сміттєвоз, вартістю 1 млн. 484,7 тис. грн., обладнаний бункером-приймачем об’ємом 9 куб м. та кріпленням з відвалом для очистки доріг від снігу.

«За допомогою новопридбаного спецтранспорту значно покращиться централізований збір та вивіз твердих побутових відходів на території м. Лебедина, а також зменшиться кількість несанкціонованих сміттєзвалищ на території міста», – впевнений директор КП «Комбінат благоустрою» Володимир Піщанський.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *