День студентів під ритми чарівного вальсу…

22 листопада 2016 року, з нагоди відзначення Дня студентів, в Лебедині відбулася подія, на яку з нетерпінням очікувала вся студентська молодь міста – Студентський бал.

Свято, що цього року пройшло в залі міського центру культури і дозвілля (вул. Гастелло, 90), було організовано у стилі кращих традицій світських балів. Чарівні панянки у вечірніх сукнях та галантні кавалери в парадних костюмах весь вечір кружляли під звуки Віденського вальсу.

Запрошення на бал отримали 120 найкращих студентів Лебединського педагогічного училища ім. А.С. Макаренка, Лебединського медичного училища ім. проф. М.І. Сітенка та ВПУ лісового господарства. Серед запрошених на бал –  активісти міського студентського самоврядування, учасники обласних і Всеукраїнських конкурсів, відмінники навчання.

5432

5431

5435 5433

5426

Привітав студентів міський голова Олександр Бакликов: «Сьогодні в стінах цього прекрасного залу зібралися кращі з кращих – активні, талановиті та енергійні представники студентства нашого міста. Завтра вам творити майбутнє нашого міста, але сьогодні – у вас свято. Тож, нехай воно принесе вам багато посмішок, гарного настрою, нових знайомств і позитивних емоцій». Звертаючись до студентів, Олександр Бакликов також побажав їм, щоб здобуті під час навчання знання, дозволили зробити наступний крок в освоєнні улюбленої професії, впевнено йти по життю завжди вперед, вірити у власні сили.

Традиційно, за особливі досягнення в навчанні, спорті та активну участь у громадському житті своїх навчальних закладів, міський голова вручив найактивнішим та найуспішнішим студентам грамоти і подарунки.

5437

5441
5443

[layerslider id=”184″]

Протягом усього вечора у залі лунала чудова музика, під яку вальсували студенти. Кожен навчальний заклад підготував своє танцювальне бачення студентського балу, яке продемонстрували у залі. Вийшло дуже неординарно та яскраво, адже в цьому дійстві поєдналися традиційна класика та сучасність.

5446

5448 5449

5450

Привітали студентів й керівники навчальних закладів. Зокрема, директор Лебединського медичного училища ім. проф. М.І. Сітенка Олександр Удодік, директор Лебединського педагогічного училища ім. А.С. Макаренка Людмила Кірдіщева, директор ВПУ лісового господарства Анатолій Троян. У своїх вітаннях вони відзначали, що студентський бал є гарною традицією та дуже потрібним заходом. І вже більше десяти років він себе виправдовує, залишаючись однією з найяскравіших сторінок студентського життя. Щороку молодь все більше прагне потрапити на студентський бал, тому що це дійсно є яскравою та незабутньою для них подією.

5453

5454 5455

5456

5458

Після знайомства та офіційної частини, бал продовжився вальсом, а далі на студентів чекала дискотека з веселими конкурсами та розвагами.

5461

5463

5464

Вже пізно ввечері, після дискотеки, студенти не приховували емоцій від того, що відбувалося. Вони дякували організаторам – відділу культури та туризму, відділу молоді та спорту за теплий прийом, увагу і приємно проведений час. Окремі зазначили, що вже починають готуватися до наступного такого балу, який хочуть провести навесні 2017 року.

[layerslider id=”185″]

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *