День працівників соціальної сфери

Шановні працівники соціальної сфери та всі, хто присвятив своє життя служінню людям та суспільству!

 Прийміть найщиріші побажання з нагоди професійного свята!

Ваша праця сповнена гуманізму, милосердя, тепла. Усі Ви не байдужі до людських проблем, завжди відкриті для спілкування з тими, хто потребує Вашої допомоги.

Сьогодні, на ваші плечі покладені важливі завдання – допомогти та підтримати тих, хто того найбільше потребує: літнім людям, соціально незахищеним, із обмеженими можливостями чи тим, хто волею долі опинився у складних життєвих обставинах.

Робота працівників соціальної сфери вимагає не просто сумлінного виконання службових обов’язків, а насамперед людяності, розуміння, милосердя.

Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, Ви робите вагомий внесок у розвиток нашого міста та розбудову громадянського суспільства.

З початком військового протистояння на Сході України соціальні працівники взялися підтримувати людей, що пережили всі жахіття війни, це – переселенці, військовослужбовці та члени їх сімей, учасники бойових дій тощо. Завдяки наполегливій роботі за досить короткий час працівники соціальної сфери зуміли напрацювати правильні підходи до соціального захисту таких категорій громадян.

Переконаний, що Вам вистачить снаги, витримки та професіоналізму для подолання всіх труднощів у справі поліпшення добробуту населення Лебедина, соціального захисту тих, хто його потребує.

У день Вашого професійного свята, бажаю Вам творчого натхнення, здійснення всіх Ваших задумів і мрій, щоб Вас завжди супроводжували милосердя та доброта, бажання та спроможність бути корисними людям!

Низький Вам уклін, шановні, за доброту, терпіння, щирість, любов до людей.

Натхнення Вам і творчих успіхів у Вашій благородній справі!

 З повагою, міський голова О.М. Бакликов

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *