04 листопада – День залізничника

Сьогодні, у День залізничника, з професійним святом працівників залізничного транспорту Лебедина вітає міський голова Олександр Бакликов.

«Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята. Щирих слів подяки заслуговують всі залізничники нашого міста. Адже загальний успіх та досягнення складаються із умінь, старань і професіоналізму кожного, хто працює в галузі. Ваша праця користується авторитетом серед лебединців.

Щира вдячність ветеранам за хорошу роботу, за вагомий внесок у розбудову нашого міста. Започатковані Вами традиції продовжують нові покоління залізничників. І я переконаний, що вони й надалі будуть примножувати здобутки та працювати з натхненням.

5268

Дякую всім, хто сьогодні працює в залізничній галузі: колективу станції «Лебединська», працівникам рухомого складу, працівникам дистанції колії та всім, хто пов’язав своє життя із залізницею.

У день професійного свята бажаю всім Вам прихильної долі, міцного здоров’я, злагоди в родинах та миру у державі. Нехай Вам щастить, а в житті і в роботі супроводжує зелене світло удачі».

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *