Конкурс для обдарованої молоді

За підтримки Міністерства молоді та спорту України Благодійний Фонд «Інститут громадянської освіти та суспільних програм» в партнерстві з американським університетом Delaware проводить конкурс Diamond Challenge for High School Entrepreneurs USA.

Мета Diamond Challenge – надати можливість молоді розвивати свій підприємницький хист, сформувати комплексне розуміння фінансової діяльності та цінності грошових коштів, а також сприяти цілеспрямованій молодіжній підприємницькій діяльності. Конкурс направлений на підтримку молодіжних підприємницьких проектів серед учасників від 16 до 18 років в Україні. В рамках конкурсу молодь має змогу презентувати свій суспільно-корисний бізнес-проект та отримає можливість виграти 10 000 доларів США.

До участі у конкурсі приймаються проекти від команд у складі 2-4 осіб, з яких хоча б один представник говорить англійською мовою. Реєстрація команд відбувається до 20 листопада 2016 року на сайті http://diamondchallenge.org/.

Конкурс відбудеться у два етапи. Перший етап пройде в Україні, де конкурсанти будуть змагатися за приз 1000 доларів США та поїздку до США (американські колеги фінансують проживання протягом трьох днів). В США буде організовано заключний етап конкурсу, в якому учасники будуть змагатися за головний приз 10 000 доларів США.

Прийом письмових бізнес-проектів триватиме до 20 грудня 2016 року на сайті http://diamondchallenge.org/.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *