Ми козацького роду нащадки, землі української цвіт

Мужності й відваги  свято,
І ми вклоняємося тим,
Хто літ тому назад багато,
І тим, хто нині з автоматом,
Наш спокій береже і захищає,
І ми своїх героїв пам’ятаєм!

Напередодні Дня козацтва, Дня захисника України 13 жовтня в ЗОШ №1 відбулося свято «Ми козацького роду нащадки, землі української цвіт». Ведучі урочистостей, учні 8-А класу Ярослав Сліпченко та Катерина Безверха привітали присутніх, наголосивши, що ми повинні знати про славні подвиги своїх сучасних козаків, про наших земляків воїнів-захисників АТО, які і сьогодні продовжують героїчну сторінку нашої історії, захищаючи цілісність України.

Справжній пісенний вернісаж підготували учні для гостей свята!

Учні 3-А класу Нікіта Березов та Владислав Овчаренко, ансамбль учнів 3-Б класу, учнів 4 та 6-Б класів, учениця 7-Б класу Поліна Щербина   зачарували присутніх прекрасним співом, підтверджуючи звання справжніх козачат школи. Учениця 8-А класу Вікторія Карпенко прочитала чудовий патріотичний вірш, переповнений любов’ю до рідного краю.

5081

5083 5082

До учнів школи звернувся гість заходу, учасник АТО Ігор Березов, бажаючи дітям цінувати мир і зростати  вірними своїй країні козаками та козачками.

Діти привітали Ігора Олександровича і, сповнені патріотичних почуттів ще довго переспівували українські пісні про козацтво, про мужність, про Україну, переглянули виставку плакатів з нагоди свята, а учні 10 класу (класний керівник Силка В.В.) вшанували пам’ять загиблих в АТО, поклавши до пам’ятника квіти. Цього ж дня, учні 7-8 класів разом з вчителем української мови Зазеко О.В. прийняли участь в акції «Напиши листа захиснику».

Лебединська ЗОШ №1

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *