З музикою в серці

1 жовтня – Міжнародний день Музики! Це свято відзначається музикантами у всьому світі концертними програмами та фестивалями, які надають можливість цінителям цього неземного, найбагатшого по гамі почуттів, мистецтва в повній мірі відчути її неперевершеність та досконалість.

1 жовтня цього року в Лебединській дитячій школі мистецтв імені народного артиста СРСР Бориса Гмирі, як і кожного року, відбувся концерт, присвячений Дню Музики. Звуки, що оживали з-під тендітних пальчиків юних музикантів, створювали заворожуючу атмосферу ніжності та благородності, світлої радості та тепла. На маленькій сцені звучали твори майже на всіх тих музичних інструментах, які викладаються у школі мистецтв. Слухачі насолоджувалися звучанням ніжного роялю і веселої скрипочки, тихої гітари та яскравого акордеону, тоненької флейточки та джазового вокалу.

Справжня, жива музика заспокоює стривожені душі, надихає на добрі справи та окриляє щастям! То ж нехай її Величність Музика завжди радує людство своїм звучанням у серцях та ніколи не полишає цю Землю!

4967

4968

4966

Лебединська дитяча школа мистецтв

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *