Ми з вдячністю звертаємось до вас…

У переддень Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана в Лебедині організували справжнє свято з концертом і подарунками. 30 вересня 2016 року, в актовий зал Лебединського медичного училища ім. проф. М.І. Сітенка завітали чимало сивочолих ветеранів, за плечима яких — величезний життєвий досвід.

Аби привітати їх зі святом, а також висловити свою повагу та вдячність за їхню неоціненну мудрість на захід завітали: міський голова Олександр Бакликов, заступник міського голови Олена Кірєєва та начальник управління праці і соціального захисту Валентина Губська.

Очільник міста привітав гостей свята, побажавши їм міцного здоров’я, мудрості, люблячих дітей та онуків, й добробуту в домівках. У своєму вітальному слові він також зазначив, що міська влада приділяє та буде приділяти максимум уваги проблемам людей похилого віку та відзначив Грамотами найбільш активних ветеранів війни і праці.

4946

4939 4948

4937

Зокрема, відзнаки отримали: Безкоровайна Людмила Іллінічна, що 30 років працювала в Лебединському відділі соціального захисту населення; Калюжна Клавдія Петрівна – 33 роки працювала в педагогічному училищі викладачем педагогіки і психології; Івашина Валентина Вікторівна – ветеран-журналіст, переможиця Всеукраїнського конкурсу національної Спілки журналістів України 2016 року; Харченко Катерина Іванівна – активна учасниця жіночого клубу „Горлиця”; Федірко Галина Вячеславівна – викладач педагогічного училища; Кулішенко Марія Петрівна – лебединська поетеса, Кутковий Олександр Васильович –  інвалід війни, ветеран військової служби, активний учасник громадської роботи серед учнівської та студентської молоді; а також ветерани праці Сердюк Віра Григорівна, Клись Антоніна Миколаївна, Субота Лідія Олександрівна, Петренко Зінаїда Петрівна, Влезько Володимир Петрович, Голод Ювеналій Володимирович, Хоруженко Іван Артемович та Ященко Іван Петрович.

Гарний настрій усім присутнім подарували артисти міського відділу культури і туризму, народні аматорські колективи «Лебедина пісня», Хор ветеранів 43-ї ракетної дивізії, а також вихованці дитячих танцювальних колективів «Феєрія», «Соняшник» та інші, що тішили присутніх своїми неперевершеними вокальними й танцювальними номерами.

Винуватці свята, у свою чергу подякували тим, хто завжди готовий прийти їм на допомогу – соціальним робітникам та представникам міської влади. Під час спілкування гості відзначали, і як би банально це не звучало, але саме в поважному віці найбільше естетичне задоволення приносять подібні культурні заходи. Це дійсно хороший подарунок з нагоди свята. Шкода, що не всі змогли прийти на концерт, поспілкуватися в теплій обстановці, поділитися особистими новинами.

4947

4936

«Подароване свято – як струм блискавки, що відволікає від буденності й рутини», – говорять ветерани. – «Спасибі за організацію свята. А особливо за добросовісну працю, відданість нелегкій справі, глибоке почуття відповідальності, милосердя та турботливе ставлення до осіб похилого віку», – зворушливо прокоментували гості концерт після його завершення.

У теплій та дружній атмосфері актового залу, разом з ветеранами, своє професійне свято відзначили й бібліотекарі міста.

[layerslider id=”169″]

В свою чергу, організатори концерту дякують за підтримку спонсорам та благодійникам – приватним підприємцям: Вадиму Режинкову, Лідії Бойченко, Валентині Колесник, філії «Дорбудсервіс (керівник – Леонід Щегорцов), ТОВ «Укртранспневматика» (директор – Олександр Огієнко), ТОВ «Маковичок» (директор Юрій Дубровін), ПАТ «Лебединський хлібзавод» (директор – Олександр Марченко), депутату міської ради Дмитру Морозову, відділу освіти (начальник Володимир Доценко) та відділу культури і туризму (начальник – Ірина Саєнко).

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *