Досвідом ділилася Лебединська СШ №7

Педагогічні будні – не сіре одноманіття, а калейдоскоп злетів і падінь, радощів та прикрощів, сподівань, успіхів та перемог. Як саме створюються умови для саморозвитку особистості учня і вчителя у закладі презентував учнівсько-вчительський колектив Лебединської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №7 під час обласного науково-методичного веб-квесту «Професійний дайджест педагога у контексті самореалізації творчої особистості».

Запальним флешмобом на шкільному подвір’ї  зустрічали школярі завідувачів районними (міськими) методичними кабінетами управлінь, відділів освіти райдержадміністрацій, міськвиконкомів, подарувавши  на його завершення  гостям палке серце. З порогу школи припрошували на гостину старшокласники. А у вестибюлі школи – вся шкільна родина. Від хвилювання гімн школи звучить ще гучніше, а слова директора Ірини Харченко, вчителів, учнів сповнені гордості за свій заклад. А далі – робота, натхненна, творча, змістовна. Програма насичена і різнобарвна – майстер-класи презентували вчителі різних предметів і багатогранної тематики.

Бендюг Алла Іванівна (вчитель початкових класів, старший вчитель вищої категорії) навчила присутніх розвивати читацькі навички учнів школи І ступеня засобами Гуманної педагогіки Шалви Амонашвілі. Залучила завідувачів методкабінетами  до роботи у спільному проекті «Подорож країною Морфологією» учитель української мови та літератури Утка Людмила Володимирівна, лауреат конкурсу “Учитель року”. Збагатити багаж знань з методики, а ще й стимулювати педагогів до професійного самовдосконалення, до конкуренції – таке завдання методичного баттлу, проведеного Наталією Віталіївною Доценко, керівником опорної школи з вивчення англійської мови. “Психологічний театр є засобом самопізнання, самовираження, саморозкриття,” – довела присутнім практичний психолог-методист Звоновська Олена Іванівна. Учасники веб-квесту із задоволенням переглянули виставу “Метаморфози”.

4839

4842 4845

4844

Лебединська СШ №7

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *