На семінар зібралися завідуючі методичних кабінетів області

21 вересня 2016 року в Лебедині розпочав роботу обласний методичний семінар з питань сприяння вихованню творчих здібностей учнів. Протягом двох днів завідучі освітянських методичних кабінетів міст і районів Сумської області планують обговорити напрацювання та поділитися досвідом роботи з обдарованою учнівською молоддю.

Першою, гостинно відкрила двері перед учасниками семінару Лебединська ЗОШ №5, де в затишній залі тепло привітали учасників семінару заступник міського голови Олена Кірєєва та начальник міського відділу освіти Володимир Доценко. Налаштували учасників семінару на плідну роботу – талановиті учні ЗОШ №5.

Відкрила практичну частину семінару проректор Сумського інституту післядипломної педагогічної освіти Ірина Удовиченко. В своїй доповіді Ірина Володимирівна детально зупинилася на питаннях особливостей підготовки та підтримки, на сучасному етапі розвитку освіти, вчителів, які працюють з обдарованою учнівською молоддю; створення відповідного навчального середовища для розвитку творчих здібностей учнів.

4807

4804 4806

4802

Програма науково-методичного заходу протягом 2-х днів буде дуже насиченою, змістовною та різноплановою. На учасників семінару очікують також приємні сюрпризи, першим з яких стало нагородження відзнаками інституту післядипломної педагогічної освіти та вручення перехідного «Кубку педагогічної майстерності» завідуючій методичним кабінетом міського відділу освіти Ларисі Вялковій.

4803

4809

Детальну інформацію про підсумки роботи семінару читайте на офіційному сайті міської ради вже за кілька днів.

[layerslider id=”165″]

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *