Скарбниці мудрості людської

Книга – це те джерело, яке ніколи не зникне. Саме вона несе нам уяву про навколишній світ, розкриває закони безмежного всесвіту. Це джерело ллється в наші серця, щоб ми розуміли життя, вміли взяти його частинку і передавати мудрість книги іншому. З метою популяризації книги, читання, знання в ці вересневі дні в бібліотечних закладах міста було проведено ряд заходів.

Так, працівники бібліотеки №2 для учнів 2 класу ЗОШ №5 (кл. керівник Максименко Т.І.) провели бібліотечний урок  під назвою «Знання – це скарб, а книга – ключ до нього». Діти познайомилися з бібліотекою та її відділами; з книжковим фондом та дізналися правила користування книгою; з’ясували, як потрібно орієнтуватися в бібліотечному морі книг, та які каталоги і картотеки їм в цьому допоможуть. Найбільше юним відвідувачам сподобалась розважальна сторінка заходу – «Розумникам і розумницям». Діти відгадували цікаві загадки, відповідали на веселі запитання, ділилися враженнями під час хвилини міркування, брали участь у літературній вікторині та інтелектуальних іграх.

У бібліотеці №1 після літніх канікул знову розпочала роботу дитяча студія естетичного виховання «Джерельце» для дітей 4-6 років. Для малюків та їх рідних працівники бібліотеки провели екскурсію по закладу, розповіли правила користування книгою та запросили долучатися до сімейного читання.

Інформація бібліотечних закладів

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *