У Лебедині відзначили День батька

Свято батька, як і День матері, відзначають сьогодні у багатьох містах України. Але в Лебедині, вперше його відзначили, саме в цьому – 2016 році.

16 вересня 2016 року міський голова Олександр Бакликов привітав батьків-лебединців, що самостійно виховують своїх дітей. Звертаючись до батьків, Олександр Миколайович відзначив, що батьківство – це не збіг обставин, а місія життя. Він також подякував усім батькам, татам, які чемно виконують свої обов’язки, які приділяють увагу дітям. «Найважливіше, що потрібне дітям, – щоб батьки завжди були з ними», – підкреслив очільник міста. 

До вітань батькам приєдналася і начальник управління праці і соціального захисту населення Валентина Губська. Вона також розповіла і про історію виникнення цього свята в Україні.

На згадку про зустріч, Олександр Бакликов вручив Сергію Тарасенку, Миколі Дегтярю, Олександру Перепелиці, Віктору Сіренку, Роману Капусті, Максиму Власенку та Ігорю Кравченку подарунки. На згадку про зустріч всі учасники сфотографувалися.

Також ще один подарунок буде передано Євгену Курбанову, який не зміг завітати до міської ради, де і проходила зустріч.

4779

4781 4780

Довідково: за календарем, День батька в Україні відзначається 18 вересня. Вперше свято відзначили у 2009 році. Ініціатором цього свята виступили «Міжнародний центр батьківства» та Всеукраїнський громадський комітет з підтримки сім’ї та відповідального батьківства за підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *