На свято села – із концертною програмою

19 червня 2016 року географія творчої діяльності Лебединського міського відділу культури і туризму (начальник – Ірина Саєнко) збільшилася на ще один населений пункт. На запрошення місцевої громади села Гарбузівка (Лебединський район), та за підтримки виконавчого комітету Лебединської міської ради (міський голова Олександр Бакликов), артисти і творчі колективи міського відділу культури подарували місцевим жителям чудову концертну програму, присвячену дню села Гарбузівка!

Цього дня в мальовничому куточку Лебединського краю було по-родинному затишно і привітно, по-дружньому гостинно і відкрито, по-святковому гамірно і весело. Чимало розваг і веселощів приготували організатори свята для жителів і гостей села: це – і козацькі розваги, і смачний польовий куліш, дитячі ігри і веселощі,  і, звичайно, святковий концерт аматорів і професіоналів сцени з міста Лебедина. На святі яскраву підтримку, овації глядачів та схвальні відгуки отримували: народний аматорський вокальний ансамбль «Лебедина пісня» (кер. Микола Романенко), народний аматорський ансамбль автентичного  співу «Стріла» (кер. Вікторія Гура), хореографічний колектив «Фреш» (керівник Олена Єршова), Світлана та Валерій Костиріни, Світлана, Маргарита та Вікторія Попільнух,  Володимир та Людмила Брисенки, Ольга Пащенко, Світлана Набок, Олена Червяк, Еліна Грачьова, Юрій Бондар, Влада Дєгдяр.

4405

4406 4409

По завершенню дійства організатори заходу та місцеві жителі села Гарбузівка щиро подякували Лебединським артистам за змістовну, насичену, яскраву концертну програму і всі разом висловили надію на те, що вона стане традиційною, і ще багато разів зі сцени лунатимуть слова: «Лебединці щиро вітають гарбузівців зі святом!»

4407

4408

Відділ культури та туризму

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *