Канікули з книгою

Літо – улюблена пора всіх дітей. Літо це веселі канікули, цікаві  поїздки, захоплюючі  враження, зустрічі та знайомства.

Останніми роками бібліотеки стали місцем, де можна цікаво, корисно, а головне – весело провести свій літній відпочинок:  як з табором відпочинку, так і просто завітавши з друзями до бібліотеки, адже у книг канікул не буває.

В ці чудові літні дні бібліотеки міста радо приймають у себе пришкільні табори відпочинку.

Для учнів 1 – 2 класів ЗОШ №3 працівниками бібліотеки №1 підготовлено і проведено екскурсію по бібліотеці «В гості до царівни Книги», урок безпечної поведінки «Правила безпеки життєдіяльності під час літніх канікул», під час якого діти узагальнили знання про правила безпечної поведінки на вулиці, у транспорті, в лісі, вдома. Для юних користувачів було оформлено перегляд новинок літератури «Для тебе дитинко книжкові новинки». Також, з учнями бібліотекарі провели казковий квест «Подорожуємо Країною казок» та гру «Поле чудес: Літературна казка». Діти із задоволенням відповідали на запитання, крутили барабан та відгадували літери, а коли випадав сектор «Приз», то радощам учасників та вболівальників не було меж. На закінчення зустрічі у бібліотечному кінозалі всі бажаючі  подивилися улюблені мультфільми.

4345

4346

Учні 6 класу (кл.керівник Капран Л.О.) стали учасниками  заходу екологічного спрямування «Ми всі господарі природи, то ж бережімо її вроду», який  пройшов в читальному залі бібліотеки №1. Діти мали змогу з відеоматеріалів познайомитися з екологічними проблемами України та світу, розповісти про те, що турбує їх сьогодні, про екологічні проблеми нашого міста, взяти участь у природознавчій вікторині та грі «Поле чудес».

У бібліотеку №2 з пришкільного табору завітали учні 1-2 класу ЗОШ №5. Для дітей були проведені такі повчально-розважальні заходи: бібліотечний урок «Дім без книги-день без сонця», інформ-хвилина «Прочитай! Рекомендує твій ровесник», літературна вікторина «Улюблені герої казок», конкурс читачів «Хто найбільше читає», інтелектуальний кросворд «Розумникам і розумницям», конкурс загадок «Відгадай-но!» та ін.

4347

4348

В бібліотеці №3 для найменших користувачів оформлено виставку книг  «Казок дружний хоровод», на якій є багато чудових, добрих, веселих казок.

Усі бібліотечні заходи для юних користувачів були цікавими, корисними, веселими та інтерактивними.

                             Літо! Спека! Завітайте до бібліотеки!!!

Інформація бібліотечних закладів

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *