Англомовний табір “Friendship” у Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці

З метою розширення світогляду школярів, підвищення мотивації  до вивчення англійської мови,  до плану роботи  англомовного відпочинкового пришкільного табору “FRIENDSHIP”, який діє на базі  ЗОШ №1, було включено  екскурсію  до Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки.

10 червня школярі  разом з вчителями англійської мови Н.М. Логвиненко та Н.В. Овчаренко  вирушили до м.Суми.

Учні  відвідали обласний театр юного глядача і переглянули з великим захопленням піратський бойовик на дві дії «Веселий Роджер». Потім відправилися на екскурсію до  обласної універсальної наукової бібліотеки.

4353

4354 4356

Радо зустріли працівники закладу юних лебединців і провели цікаві, пізнавальні екскурсії різними відділеннями.  Діти мали змогу поспілкуватися з іноземцями, які  навчаються в Сумах і користуються послугами бібліотечних фондів. Відвідини бібліотеки дали можливість учням пересвідчитися у потужних масштабах  скарбів бібліотеки, які дають змогу  вчити іноземні мови. Юним відвідувачам також було запропоновано   переглянути мультфільм англійською мовою, відвідати мистецьку виставку, виставку до Дня Європи та читацькі зали. Учні пересвідчилися, що кожне відділення наукової універсальної бібліотеки – це вікно у великий світ, який  доступний кожному.

Повертаючись до  Лебедина, діти будували нові плани щодо можливостей  покращити навчання,  поглиблення знань з різних навчальних предметів,  а головне –  екскурсія  мотивувала вчити англійську мову, знання якої так необхідні сьогодні.

????????????????????????????????????

4352 4357

Лебединська ЗОШ №1

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *