Урок англійської мови «Україна Speaking»

Цієї суботи, 28 травня, у 55 населених пунктах України о 13:00 пройшов одночасний урок англійської мови, який може стати рекордом, зафіксованим у всесвітньовідомій книзі рекордів Гіннеса. Проект відбувається в рамках кампанії «Україна Speaking» та координується командою Go Global і Посольством Сполучених Штатів Америки в Україні. Найбільший урок англійської відбувся в рамках Днів Америки за підтримки Міністерства культури України, програми Capital English, Британської Ради в Україні, America House та Window on America.

Разом з усією Україною учні 7–Б класу СШ №7 та їх учитель англійської мови Войтенко О.О. долучилися до спроби побити рекорд. Перевершити світовий рекорд намагалися  в номінації «Найбільший мовний урок у світі. Вони відвідали Сумську обласну бібліотеку, де і долучилися до вивчення англійської мови. Нові знайомства, приємне спілкування чекали на них. Учні практикувалися в англійському мовленні, поповнили свої знання, відпрацювали набуті раніше уміння.

«Це унікальна можливість взяти участь у встановленні Україною рекорду Гіннеса. Нам  будувати нову державу, отже,  нам разом працювати, вивчати іноземні мови і рекорди встановлювати теж разом», – ділилися враженнями школярі.

?

Лебединська СШ №7

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *