Свято Букваря

Свято Букваря – одне з найзворушливіших свят кожної школи. Це не лише прощання з першим підручником, який першокласники вже встигли полюбити, це  демонстрація перших досягнень, сміливих кроків та творчих здобутків найменших учнів школи.

Кажуть, великий шлях починається з маленького кроку. Свято Букваря увінчує цей, здавалося б, невеличкий, але дуже важливий крок у житті першокласників – освоєння Букваря. Відтепер вони  вміють читати та писати, і ніщо не зупинить їх у захоплюючій подорожі Країною Знань!

У стіна школи № 7 відбулася довгоочікувана подія. Учні 1-А класу прощалися з найпершою книжкою, яка навчила читати, писати, за допомогою якої прочитали найперше слово в своєму житті. Діти прощалися з Букварем.

4150

4149 4151

У святковому залі школи зібралися старші друзі, батьки, вчителі. Всі спостерігали за найважливішим і найскладнішим іспитом першачків – звітом про те, чого навчилися за цілий рік. Шкільне свято було сповнене сюрпризів, вітань, подарунків, нагород. Зі словами вітання звернувся до школяриків В.В.Доценко, начальник відділу освіти. Володимир Васильович грамотою відзначив високий професіоналізм Світлани Вакуленко, вчителя-класовода. Слова вдячності батькам звучали у виступі І.А.Харченко, директора школи. На гостину до дітлахів завітали вихователі дитячих садочків. Для них учні підготували листи, у яких поділилися тим, що пережили за рік у школі.

Свято пройшло весело, діти показали знання, здобуті протягом першого року навчання в школі. У цікавих іграх та розвагах виявили свої вміння та здібності, бажання вчитися, відгадували загадки, читали ребуси, розв’язували математичні завдання. Учні, які виконувати ролі підручників, запросили першачків до плідної співпраці в наступному році і всі разом побажали один одному щасливої дороги у світ знань.

Бажаємо їм щастя, здоров’я, успіхів, миру та здійснення мрій. 

4152

4154

Лебединська СШ №7

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *