На порядку денному – питання протипожежної безпеки

30 травня, на апаратній нараді у міського голови розглянуті питання щодо забезпечення пожежної безпеки в місті Лебедині.

Начальник Лебединської ДПРЧ-18 УДСНС України в Сумській області Андрій Кан акцентував увагу присутніх на активізації проведення заходів з мінімізації можливих негативних наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних з пожежною безпекою на території Лебедина і сіл міської ради та доповів про ситуацію в місті з початку 2016 року.

Зокрема, було відзначено, що з початку 2016 року в місті Лебедині були ліквідовані 16 пожеж, що завдали збитків на більш, ніж 516 тис. грн. Вогнем пошкоджено 20 будівель і споруд та одна одиниця транспорту. Також під час пожежі, загинули 3-є осіб, ще одна особа – отримала опіки. Від вогня було врятовано 2-х осіб та 10 будівель.

Також в 2016 році фахівцями УДСНС України в місті було знешкоджено один артилерійський снаряд та одну мінометну міну часів війни 1941-1945 років.

Для посилення координації між міською владою та Лебединською ДПРЧ-18 УДСНС України в Сумській області було вирішено вжити вичерпних заходів щодо недопущення спалювання сміття в місті, посилити роз’яснювальну роботу серед населення з даного питання, посилити спостереження за лісовими масивами.

Окремо міський голова Олександр Бакликов подякував пожежникам, які 27 травня ліквідували пожежу у багатоквартирному будинку на вулиці Тараса Шевченка, 21 та не дали вогню перекинутися на інші помешкання.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *