Останній дзвоник: випускники попрощалися зі школою

Останні настанови вчителів, традиційний шкільний вальс, сльози розчулених батьків і море квітів — таким запам’ятається для 93-х випускників свято останнього дзвоника, що 27 травня ц.р. пролунав у всіх школах Лебедина.

Не оминула ця подія і Лебединську СШ №7, де на шкільній лінійці зі школою прощалися 25 її випускників (класний керівник Лілія Іванівна Кузьменко). Всі 605 учнів школи, батьки і вчителі не шкодували оплесків, вітали одинадцятикласників із таким водночас щасливим та сумним днем, адже далі — широка дорога у самостійне життя, до якого їх готували одинадцять років і, яку кожен із випускників обере для себе самостійно.

З теплими словами привітань до усіх присутніх та випускників звернулася директор школи  Ірина Харченко. Директор  відзначила успіхи та досягнення учнів і вчителів Лебединської СШ №7 за 2015-2016 н.р., що мають визнання не тільки в нашому місті, а й в області.

4080

4088 4082

[layerslider id=”149″]

Привітав дружню шкільну родину зі святом і міський голова Олександр Бакликов. Звертаючись до випускників він побажав їм знайти свою дорогу в житті, стати запорукою подальшої розбудови нашого міста та України. Теплі привітання учасникам урочистостей висловила методист міського відділу освіти Людмила Капуста.

4094

4100 4097

Найкращих слів і наймудріших порад добирали одинадцятикласникам вчителі, гості, батьки. Чимало учнів школи одержали Похвальні грамоти, Листи та Подяки за успішне навчання, активну участь у громадському житті, спортивні та культурні досягнення, перемоги в олімпіадах, конкурсах та змаганнях.

Свято показало, що цей  день дійсно  сповнений веселих посмішок друзів. Дружба і злагода об’єднала  усіх присутніх. Хвилююче-урочистими були колективні привітання випускників та першокласників, вручення випускникам символічних сердечок. І, звичайно, останній шкільний вальс, на хвилях якого кружляли випускники, а на очах у вчителі та батьків з’явилися сльози.

4106

4113 4117

4118

[layerslider id=”150″]

Дзвінко лунали запальні українські пісні, безліч позитивних емоцій подарував запальний флешмоб, і звісно, пролунав останній дзвінок, сповістивши про закінчення 2015-2016 навчального року.

4126

4121 4127

Вітаємо всіх із закінченням навчального року та початком чудової пори для учінв і вчителів – літніх канікул!

4129

4131 4132

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *