Розпочинається розробка містобудівної документації

Виконавчий комітет Лебединської міської ради повідомляє про те, що відповідно до статі 26, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 17 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», на підставі рішення 7 сесії Лебединської міської ради  7-го скликання від 31.03.2016 року, розпочинається розробка містобудівної документації  «Внесення змін до проекту генерального плану забудови міста Лебедина Сумської області на 2010-2030 роки».

Замовник проекту: Управління житлово-комунального господарства Лебединської міської ради. Розробник проекту: Український державний науково-дослідний і проектний інститут проектування міст  «ДІПРОМІСТО» /м.Київ/.

Пропозиції до проекту містобудівної документації  «Внесення змін до проекту генерального плану забудови міста Лебедина Сумської області на 2010-2030 роки»  приймаються за адресою: 42200 Сумська обл., м. Лебедин, вул. Пушкіна, №11, у відділі містобудування та архітектури управління житлово-комунального господарства Лебединської міської ради, тел. 2-31-43, до 1 серпня 2016 року.

Виконавчий комітет Лебединської міської ради

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *