Дороги в Лебедині ремонтують як ніколи активно

Дороги в Лебедині ремонтують як ніколи активно. До цього спонукають і наслідки не простої минулорічної зими, їхній стан, а також очікування громадян. Як повідомляють в міському управлінні житлово-комунального господарства, повністю завершені роботи на вулиці Героїв Майдану та вулиці Карпова. Розпочаті та виконані частково по вулицям: Тараса Шевченка, Першогвардійській, площі Волі та Соборній площі.

Фактично кожного дня, якщо дозволяють погодні умови, в Лебедині працює ремонтна бригада та кілька одиниць дороржньої техніки.

Як повідомлялося раніше, по вулицям Тараса Шевченка, Героїв Майдану, площі Волі та Соборній площі роботи здійснює охтирське підприємство УМБ-23, яке запропонувало найбільш прийнятні умови. Головними умовами вибору цієї організації були ціна, гарантія якості робіт на 1 рік. Щодо вулиць Карпова та Першогвардійської, то ремонтні роботи там проведені Лебединською філією «Дорбудсервіс».

Перелік вулиць для першочергового ямкового ремонту включає понад 10 вулиць. Його зроблено на основі детального аналізу стану доріг, думки власників автотранспорту, звернень громадян. Пріоритет надано центральним найбільш ушкодженим магістралям.

До відома: в м.Лебедині налічується 202 вулиці протяжністю 119 км, у тому числі з асфальтобетонним покриттям 40,5 км. Більшість з них прокладені 30-40 років тому майже 70% із них вимагають капітального ремонту.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *