До уваги власників пасажирського автотранспорту!

Лебединська міська рада оголошує конкурс на право здійснення перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування, який працює в режимі маршрутного таксі  № 22  «Черемушки – центр – ВПУ -34 – центр –  вул. Сумська – вул. Кобижча (магазин «Околиця») щоденно в кількості 27 рейса.

Основні умови перевезень: виконання перевезень за затвердженим розкладом руху, забезпечення регулярності руху за маршрутами,  дотримання вимог Закону України «Про автомобільний транспорт» та Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, перевезення пільгових категорій населення, дотримання норм, встановлених законодавством щодо охорони навколишнього середовища.

Для участі в конкурсі претенденти подають такі документи:

1)заяву встановленого зразка;
2)  виписку про державну реєстрацію суб’єкта господарювання;
3) нотаріально завірену копію ліцензії на право надання послуг з перевезень пасажирів;
4)  перелік   транспортних   засобів,  які  пропонуються  до використання   на  автобусному  маршруті,  із  зазначенням  марки, моделі,  пасажиромісткості  (з відміткою “з місцем водія/без місця водія”),   VIN-коду  транспортного  засобу,  державного  номерного знака, року випуску транспортного засобу;
5)   перелік   транспортних   засобів,   пристосованих   для перевезення   осіб   з   обмеженими  фізичними  можливостями,  які пропонуються  для  роботи  на  автобусному  маршруті, або письмова інформація  про  їх відсутність;
6) копії ліцензійних карток на кожний автобус, який пропонується до використання на автобусному маршруті;
7) документ, що підтверджує внесення плати за участь у конкурсі;
8) копії свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів або тимчасових реєстраційних талонів автобусів, що пропонуються до використання на маршруті;
9) копію документа, що підтверджує проведення процедури санації (за умови проведення санації);
11)   копія  штатного  розпису,  податкового  розрахунку  сум доходу,  нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум  утриманого  з  них податку (форма N 1ДФ) за останні повні два квартали.
12) анкету відповідно до Порядку.

Документи на конкурс приймаються до 15 червня 2016 р. включно в робочі дні з 8-00 до 17-00 години за адресою: 42200, м. Лебедин, вул. Пушкіна, 2.

Засідання конкурсного комітету відбудеться 30 червня 2016 р. о 14-00 годині в приміщенні міськвиконкому за адресою: м. Лебедина, вул.Пушкіна, 2.

Плату за участь у конкурсі   у розмірі 51 грн. необхідно перерахувати до місцевого бюджету м. Лебедина: код 37345566,  р/ р 315 149 317 000 10,  МФО 837013 ГУДКСУ в Сумській області, з приміткою –  благодійні внески до цільового фонду.

Довідки за телефонами в м. Лебедині: 2-14-38,2-21-32.

Конкурсний комітет    

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *