Англомовна інтелектуальна гра «Brain- Ring 2016»

Знання хоча б однієї іноземної мови – це ключ до успіху у сучасному світі. Людина, яка володіє мовами, – різнобічно розвинена особистість, володіє кращими здібностями до вивчення нового та більш впевнена у спілкуванні.  Вивчення англійської – складний та багатоетапний процес, який потребує наполегливості та старанності. Іноземні мови у системі загальної середньої освіти – це не тільки уроки, факультативи, а й розмаїття форм позакласної роботи.

Указом Президента України 2016 рік визнано роком англійської мови. На рівні держави розроблено заходи, які сприяють популяризації та підвищенню рівня володіння англійською мовою. Членами міського методичного об’єднання учителів англійської мови реалізуються різні форми роботи,  які спрямовано на активізацію вивчення англійської мови з метою створення для учнів можливостей її використання у сферах освіти, науки, культури, економіки.

Так, 27 квітня на базі ЗОШ № 5 було проведено першу англомовну інтелектуальну гру «Brain- Ring 2016».

3780

3781

Учасниками змагань були шість команд, які складалися з  учнів 8 – 11 класів шкіл міста. До складу команд входили представники кожної школи. Формування команд відбувалося за  кольором отриманих фішок (червоні, жовті, помаранчеві, блакитні, рожеві та зелені). Такий спосіб об’єднання учнів у команди забезпечив можливість учням із різних шкіл познайомитися ближче та поспілкуватися. У ході гри вони мали дати відповіді на запитання різних галузей: історія, наука, мистецтво, географія та ін. Учні не тільки мали змогу застосувати на практиці набуті знання англійської, але й позмагатися, проявити спритність та кмітливість. У перерві  між двома раундами з гравцями було проведено бадьорі та веселі рухливі ігри, свою музичну композицію англійською мовою подарувала присутнім учениця Лебединської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 Ксенія Кальянова.

Звичайно, яке ж змагання без переможців? Боротьба була напруженою, але журі у складі методиста відділу освіти Людмили Капусти, голови методичного об’єднання учителів іноземних мов Ірини Яненко та вчителя англійської  мови Лебединської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 Юлії Падалки було визначено переможців. Учасники команд, які не увійшли до трійки лідерів були нагороджено дипломами за активну участь.

Організатори заходу сподіваються, що подібна зустріч відбулася не в останнє і вже наступного року учасники зустрінуться знову, щоб позмагатися та весело провести час!

3783

Відділ освіти

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *