Зробимо наше місто чистим разом!

З 21 березня в Лебедині триває акція «За чисте довкілля», що проводиться з метою благоустрою території міста та підпорядкованих сіл. Як зазначено у розпорядженні міського голови Олександра Бакликова №49-ОД від 02 березня 2016 року «Про проведення щорічної всеукраїнської весняної акції «За чисте довкілля», триватиме вона до 8 травня ц.р.

Розпорядженням також затверджені відповідні заходи, зокрема, закріплено за підприємствами міста вулиці, пам’ятники, дитячі майданчики. Підприємства, організації, установи, комерційні структури, підприємці прибирають від сміття, бур’янів та чагарників прилеглі та закріплені території і організовують вивезення сміття, власники індивідуальних будинків прибирають прилеглі до володінь території (1 метр від огорожі).

Але як відзначають у міському управлінні ЖКГ, максимальний ефект від планованих заходів буде тоді, коли під час збирання будуть сконцентровані всі можливі ресурси житлово-комунальних служб, а також приєднаються всі небайдужі лебединці.

Саме тому, 23 квітня 2016 року о 10:00 в Лебедині заплановано проведення загальноміської толоки та соціально-екологічної акції з прибирання зелених зон та благоустрою території «Зробимо Україну чистою разом!».

Отож, шановні городяни!

Настає пора прибрати територію біля своїх осель, біля підприємств, установ, організацій, на вулицях, де Ви проживаєте.

Міська влада всіляко сприятиме Вам у благоустрої. У ході весняних робіт просимо не утворювати стихійні сміттєзвалища, утилізувати та вивозити відходи так, щоб місто і його околиці не перетворювалися на смітник, а радували нас усіх чистотою та затишком.

Не залишайтесь байдужими до міста, у якому живете!

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *