Майстри гумору

Лебединський міський відділ культури і туризму, за підтримки міського голови Олександра Бакликова і міського відділу освіти, 31 березня 2016 року організував і провів перший відкритий міський фестиваль жартів і сміху «Майстри гумору», присвячений міжнародному Дню гумору – 1 квітня!

Цей захід, що відбувся в гостинних стінах Лебединського міського центру культури і дозвілля, зібрав на головній сцені міста близько п’ятидесяти учасників, як досвідчених майстрів жартівливого слова, так і тих, хто робить перші кроки у гумористичному жанрі. І, що найважливіше, – таку кількість глядачів, що актова зала МЦКД ледь вмістила всіх охочих переглянути дійство! Одним з тих, кому поталанило бути цього дня на святі, також був міський голова Олександр Бакликов, який у своєму виступі зазначив, що ми – українці завжди оптимістично, з посмішкою, не зважаючи на всі біди і негаразди, дивилися у майбутнє, і це допомагало, і неодмінно допоможе всім нам, перебороти тяжкі часи сьогодення; побажав всім учасникам фестивалю вдалих виступів; і висловив впевненість, цей захід стане традиційним, і буде справжньою окрасою культурно – мистецького життя нашого рідного Лебедина!

А далі на сцені розпочалося справжнє дійство! Виступи і солістів – гумористів, і збірних колективів були стрімкими, влучними, дотепними. Викликали позитивні емоції, гарний настрій і щирий сміх численних глядачів.  Цього дня справжніми «Майстрами гумору» стали: збірна команда ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 «We – One!», колектив ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, представник ЗОШ І – ІІ ступенів №4 Андрій Лобанов,  колектив ЗОШ І-ІІІ ступенів №5, колектив ЗОШ І-ІІІ ступенів №6, колектив ЛСШ І-ІІІ ступенів №7, представники ВКНЗ СОР Лебединське педагогічне училище ім. А. С. Макаренка –  Богдан Ященко і В’ячеслав Лук’янов, представник ВПУ Лісового господарства Олександр Галілей. А також – господарі свята – майстри жартівливого слово МЦКД Світлана Костиріна, Людмила Брисенко та Юрій Бондар. Також веселим подарунком фестивалю стали виступи народного аматорського хореографічного колективу «Веселка» (кер. Тетяна Литовченко) і хореографічного колективу «Фантазія» (кер. Маргарита Осіпова).

3624

3625

Перший відкритий міський фестиваль жартів і сміху «Майстри гумору» засвідчив, що наше рідне місто Лебедин було, є і завжди буде містом завзятої, небайдужої, кмітливої молоді, талановитих, цілеспрямованих, творчих людей, які завжди будуть крокувати по життю з високо піднятою головою і щирою, дружньою посмішкою на обличчі!

3626

Відділ культури і туризму

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *