Творчий звіт «Веселкової» родини

26 березня 2016 року на сцені Лебединського міського центру культури і дозвілля відбувся концерт народного аматорського хореографічного колективу «Веселка», під назвою «Творчий звіт  «Веселкової» родини».

 Звітний концерт — це  свято мистецтва, головна подія року для колективу, шлях до якого лежить через перемоги на конкурсах різних рівнів, через велику працю, наполегливість.  Це  –  хвилююча і надзвичайна подія.  Справжня окраса усіх концертів та масових заходів у місті та  області  — хореографічний  колектив «Веселка», що об’єднує дітей віком від 6 до 17 років,  сьогодні налічує  понад 100 учасників. Його ініціатором, незмінним керівником вже 27 років є відмінник освіти України, талановитий  педагог,  хореограф Тетяна Литовченко. Постійним її помічником є досвідчений акомпаніатор Валентин Литовченко. 

У 2015 році до керівництва колективом  приєдналася  і  колишня випускниця «Веселки» Маргарита Осіпова. Завдячуючи постійному пошуку, наполегливості та енергії педагогів, колектив живе змістовним творчим життям, з кожним роком  зростає його виконавська майстерність.  Керівники колективу  наполегливо і завзято навчають дітей основам танцю, підвищують культурний рівень своїх вихованців, дають можливість кожній дитині поринути у вирій творчого піднесення.

Коли музика та рухи гармонійно з’єднуються в єдине ціле, здатне викликати бурхливий океан почуттів, тоді і народжується танець, який не може залишити людину байдужою. На гостей концерту чекали танцювальні композиції на всі смаки, різнобарв’я стилів, яскраві костюми, а головне — дитяча творчість, помножена на їх талант і підкріплена досвідом колективу самовідданих педагогів.

Глядачам були представлені різноманітні хореографічні композиції від  народного танцю до контемпу. Під час концерту юні артисти продемонстрували свою майстерність, створюючи на сцені атмосферу яскравого свята танцю, краси і творчості. Глядачі, немов, потрапили  у різнобарвний калейдоскоп цікавих хореографічних постановок, запальних ритмів. Усі присутні у глядацькому залі – і почесні гості, і батьки, і вірні друзі, і близькі дітлахів — палко вболівали та підтримували танцюристів і були цілковито захоплені виступами різновікових груп колективу.

На творчий звіт  з побажаннями подальшого злету юним танцюристам, а керівникам – творчої наснаги та цілеспрямованості завітала почесна делегація, до якої увійшли:  міський  голова  Олександр  Бакликов і начальник  відділу культури і туризму Ірина Саєнко.  Слова глибокої вдячності і поваги висловили батьки вихованців «Веселки» Олена та Олександр  Марченко. Не залишились осторонь свята і випускники колективу  Марина  Хоруженко та  Анна  Пістунова. А  Дарина  Мусенко  в  дарунок  випускникам 2016 року  підготувала  танцювальну  композицію.

На  заході  були вручені подяки  батькам  вихованців Аліни  Руденко, Максима Маригіна,  Юрія Марченка,   Євгена Федорченка,   які  в цьому  році покидають «Веселку». За  плідну  працю  та  сприяння  розвитку  колективу грамотою  була  відзначена  мама Владислава Сулиги.

3580

Натхненні чудовим дійством, глядачі дарували нашим танцівникам бурхливі оплески. Свято мистецтва, яке подарували юні артисти, пройшло на високому рівні. Без сумніву, творчий звіт колективу  вкотре продемонстрував, що «Веселка» була і залишається невичерпним джерелом творчості, таланту і натхнення в нашому місті.

«В кожній людині є сонце. Тільки дайте йому світити» — казав великий Сократ. Тож, побажаємо «Веселці»  невичерпного натхнення, нових яскравих постановок, щоб сцена сяяла яскравими сонечками талантів наших дітей, майбутнього нашої країни.

Відділ культури та туризму

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *