Яскраві перемоги вихованців Лебединської школи мистецтв

Перший весняний місяць на Сумщині ознаменувався визначними мистецькими подіями. 19 березня в місті Суми відбувся обласний пісенний дитячий фестиваль-конкурс виконавців народної пісні «Чарівні джерела», а 23 березня – конкурс вокалістів серед учні спеціалізованих мистецьких навчальних закладів Сумщини. У цих непересічних мистецьких заходах нашої області прийняли участь і учні Лебединської дитячої школи мистецтв Софія Бубон, Вадим Харов та Єлизавета Зелінська (клас викладача Алли Балабан, концертмейстер Олег Балабан).

Результатом стали яскраві перемоги цих талановитих дітей, що своєю щоденною кропіткою працею прокладають стежину до вершин мистецького олімпу.

Софія Бубон стала лауреатом ІІ премії на конкурсі «Чарівні джерела» та ІІІ премії на конкурсі вокалістів серед учні спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, випередивши більшість вокалістів Сумщини, що завітали до великого концертного залу Вищого училища мистецтв і культури ім. Д. Бортнянського, де саме і проходили ці конкурси. Єлизавета Зелінська та Вадим Харов стали кращими у своїх вікових групах на конкурсі «Чарівні джерела», отримавши дипломи І ступеня. Українська пісня, що звучала у їхньому виконанні, не змогла залишити байдужим жодного глядача.

Представники Лебединської дитячої школи мистецтв вже вкотре стають найкращими, перемагаючи на конкурсах різних рівнів, прославляючи свій рідний край – Лебединщину.

 Лебединська дитяча школа мистецтв

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *