Щаслива родина – міцна Україна

Вкотре під такою назвою на Сумщині пройшов благодійний захід для багатодітних сімей та родин загиблих бійців у зоні АТО. Організаторами заходу, традиційно, виступили Сумський обласний благодійний фонд «Милосердя», Сумська обласна рада та Сумська обласна державна адміністрація.

З нашого міста участь у заході взяли багатодітні родини Олени Корнієнко, Світлани Подольської та Оксани Сядристої, що в 2015 році отримали Почесне звання України «Мати-героїні», а також родина Віолети Мякотіної, чий чоловік загинув в АТО у 2015 році та родина Сергія Тарасенка, що виховує неповнолітню дитину.

02 березня ц.р., перед від’їздом на свято дітей та їхніх батьків привітав міський голова Олександр Бакликов та депутат Сумської обласної ради Валерій Чалий, який також допоміг з організацією транспорту.

Саме свято відбулося в Сумському театрі юного глядача, де учасників привітали заступник голови Сумської облдержадміністрації Ірина Купрейчик, заступник голови Сумської обласної ради Лілія Ричкіна, голова благодійного фонду Раїса Вороненко та інші почесні гості.

Звертаючись до багатодітних батьків та родин загиблих бійців у зоні АТО Ірина Купрейчик відзначила, що в цьому святі у теплому і затишному колі зібралися люди, для яких щастя вимірюється не високими посадами, дорогими авто чи брендовим одягом. Справжнє щастя люблячих батьків полягає у їхніх дітях, в усвідомленні, що «від вас залежить благополуччя підростаючого покоління і наскільки важлива атмосфера добра, взаємної любові та поваги у сім’ї, аби дитина виросла впевненою і цілеспрямованою», наголосила заступник голови Сумської ОДА.

Посадовці також висловили подяку багатодітним батькам, котрі мають великий вогонь любові у серці, що здатен зігріти дітей і освітити їм життєвий шлях. А також відзначили присутні родини, чиї чоловіки загинули в зоні проведення антитерористичної операції.

Це дуже гарна традиція – збирати у дружньому і тісному колі родини, обмінюватися досвідом, приємно спілкуватися. Нехай всі наші діти зростають здоровими і щасливими. А діти кожного воїна ростуть здоровими і завжди пам’ятають, що вони – діти Героїв України, висловили сподівання виступаючі.

У програмі благодійного заходу – також була виставка дитячих робіт «Моя родина – вся Україна», благодійний концерт та вистава.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *