Лебединці з особливими потребами відзначили свято весни

Для милих, ніжних, чарівних жінок – членів міської громадської організації інвалідів, тематичний захід до Дня 8 березня, напередодні самого свята, пройшов у Лебединському медичному училищі ім. проф. М.І. Сітенка.

До святково – прикрашеної зали привітати кращу половину людства, вклонитися жінкам, матерям, сестрам завітали заступник міського голови Олена Кірєєва, начальник управління праці і соціального захисту Наталія Вєчканова, а також чоловіки – учасники організації інвалідів.

Безліч надзвичайно щирих, приємних та добрих слів прозвучало для жінок від представників влади міста, а також від Миколи Савчука – голови правління Лебединської міської громадської організації інвалідів, а також від інших виступаючих. До слів вітання долучилися й голова організації Валентина Литвиненко, заступник голови Валентина Савчук та голова ревізійної комісії Тетяна Чуйко.

На згадку про свято Наталія Вєчканова подарувала громадській організації цінний подарунок. А музичні вітання для учасників свята забезпечили всім чудовий настрій та незабутні враження.

3410

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *