Спостережна комісія: підведені підсумки роботи

25 лютого ц.р. відбулось засідання спостережної комісії при виконавчому комітеті Лебединської міської ради, на якому підведені підсумки роботи комісії.

Зокрема, за ІІ півріччя 2015 року комісією проведено 5 засідань, на яких розглядалися питання: забезпечення права засуджених на інформацію та одержання правової допомоги, допомога у працевлаштуванні, відновленні документів засуджених, тощо.

Комісія також виконує покладені на неї обов’язки по обліку осіб, умовно-достроково звільнених від відбування покарання, організації громадського контролю за поведінкою цих осіб та проведення  виховних заходів  за місцем їх роботи і проживання протягом невідбутої частини покарання, надання допомоги соціальної адаптації особи звільненої від відбуття покарань.

У воїй роботі спостережна комісія тісно співпрацює з установами виконання покарань, з громадськими та благодійними організаціями у соціальній адаптації осіб, звільнених умовно-достроково з місць позбавлення волі, та ресоціалізації громадян, засуджених до альтернативних позбавленню волі видів покарань.

Голова комісії Оксана Древаль також підкреслила, що спостережною комісією виконані основні завдання, поставлені Постановою Кабінету Міністрів та подякувала членам комісії, які працюють на громадських засадах, за плідну роботу та висловила сподівання на дієву взаємодію і ефективне вирішення відповідних завдань у 2016 році.

Під час засіданеня розглянуті також питання щодо роботи Лебединського міськрайонного центру зайнятості по сприянню у працевлаштуванні особам, звільненим з місць позбавлення волі.

3385

3387

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *