«Найсердечніші вітання у всесвітній день кохання»

Захід саме з такою назвою відбувся 12 лютого ц.р., в переддень свята всіх закоханих – дня Святого Валентина, в приміщенні МЦКД (м-н «Черемушки»), за участю кращих творчих колективів  міського відділу культури і туризму, та за присутністю жителів Лебедина, гостей міста та студентської молоді «Лебединське педагогічне училище ім А.С. Макаренка».

Цього дня присутні на розважальному заході люди відзначали давнє, надзвичайно популярне в усьому світі свято – День святого Валентина! Свято популярне, з величезною історією та багатьма поціновувачами. Свята, якого дійсно не вистачає в сучасному жорстокому, бурхливому світі. Тому і атмосфера на концерті з першої хилини запанувала романтична, лірична, ніжна. І цьому, звичайно, сприяли ті, хто дарував присутнім свої музичні дарунки.

Численні глядачі, які цього вечора відвідали захід, отримали справжнє естетичне задоволення від виступів аматорів та професіоналів сцени зокрема: хореографічних колективів «Фреш» ЛДШМ (кер. – О. Єршова) та «Фантазія» МЦКД (кер. М. Осіпова), ансамбль акустичної музики у складі П. Баля, Д. Водопьянова, С. Іванова та солістів МЦКД: Олени Демиденко, Людмили та Володимира Брисенків, Ольги Пащенко, Світлани Набок, Олени Червяк, Валерія Костиріна, Ірини Саєнко, які подарували всім глядачам пісенні «Валентинки» про всерушійне почуття кохання,  про мир та спокій на святій Українській землі.

3264

3265

3266

Відділ культури та туризму

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *