Лебединці вшанували пам’ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів

15 лютого, біля пам’ятника «Прощавай, зброє!», що на вул. Героїв Майдану, відбувся траурний мітинг з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 27-ї річниці виведення радянських військ з Республіки Афганістан.

Вшанувати пам’ять та звитягу воїнів-інтернаціоналістів прийшли представники організації ветеранів Афганістану, учнівська молодь, громадськість міста, а також близькі і рідні ветеранів Афганістану та загиблих воїнів-інтернаціоналістів.

Під час мітингу відзначено, що минає 27 років з того моменту, коли остання колона радянських військ була виведена з Республіки Афганістан. В цей день біль втрати тих, хто не дочекався своїх близьких та рідних стає не таким відчутним, адже його поділяє вся країна.

3268

3270

Зі словами вдячності до всіх присутніх звернувся міський голова Олександр Бакликов. Разом з подвигом воїнів-інтернаціоналістів, він відзначив й учасників антитерористичної операції, які так само беруть участь в бойових діях, захищаючи свою державу і свій народ. І як афганці для тодішнього покоління, так і атовці для нинішнього покоління воїнів назавжди залишаться взірцем згуртованості, стійкості, мужності і сили духу.

З теплими словами до своїх бойових побратимів звернулися й ветерани Афганістану.

Віддавши данину поваги живим, що пройшли полум’я бойових дій, учасники мітингу у хвилині мовчання схилили голови перед пам’яттю тих, хто загинув та не повернувся до дому. В їхню пам’ять до пам’ятника були покладені живі квіти.

3275

3277

[layerslider id=”126″]

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *