Відкрий Україну: Лебедин на туристичній карті

Директор туристичної агенції “Київські фрески” Анжела Савченко: «2 січня 2016 року наша велика туристична група побувала у Лебедині.

Хочемо висловити велику подяку працівникам Художнього музею і персональну подяку Ювеналію Володимировичу за знайомство з мистецькими шедеврами міста.

Ювеналій Володимирович настільки тонко й мастерно коментував нам кожен твір з колекції, такою справжньою любовю сповнена кожна міні-розповідь про життя окремих предметів, настільки професійно, що почасти боявся зробити крок у музеї. Великий майстер своєї справи. Лебединці мають пишатися своїм земляком.

Ми проїхали вулицями міста, що подарувало українцям стількох великих земляків. Просимо лебединців вшанувати їх память у назвах вулиць.

Це наша спільна гордість – Кричевські, Гмиря, Таранушенко, Бородаєвські. Не шукаймо чужих героїв – памятаймо і шануймо людей, про яких говорить увесь світ, яких знає увесь світ, але яких, не зрозуміло чому цураються українці.

Ну і наостанок хочеться побажати керівникам міста підтримувати приватний бізнес і розвивати інфраструктуру. Бо у місті, куди мають стояти туристичні черги, повинні бути достойні заклади харчування і затишні кавярні».

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *