Ліквідовано проблемну ділянку дороги

Складні погодні умови, в яких наше місто перебуває впродовж останнього тижня, завдали немало турбот жителям Лебедина. Та для комунальних працівників цей період виявився особливо насиченим. Окрім постійного чищення міських доріг від снігу, їм довелося ще й рівняти дорогу.

Проблемна ділянка дороги на перехресті вулиці Леніна і Тракторного провулку, добре відома всім мешканцям сільгосптехніки. І у погожі дні вона вимагає від водіїв не аби якої майстерності, а після дощу та взимку ця дорога становиться майже не проїзною. Ями, глибина яких сягає понад 40 см, є складною перешкодою навіть для вантажіток, тож що говорити про легковий транспорт. Особливо  якщо взяти до уваги те, що навіть при мінус «15» вода в них не замерзає через інтенсивний рух.

Дуже довго на цю проблему закривали очі. І лише після зустрічі міського голови Олександра Бакликова з мешканцями мікрорайону почалися перші «подвижки».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Як відзначили самі жителі сільгосптехніки, ремонтні роботи стали для них не тільки приємним сюрпризом, а й справжнім новорічним подарунком. Адже лише за 2 дні –  29 і 30 грудня, ремонтна бригада та дорожня техніка перетворили проблемний участок – на абсолютно рівну дорогу.

На невеличкій ділянці дороги, всього в 70 м, було висипано більш, ніж 150 тон підсипкового матеріалу. Велику допомогу працівникам КП «Комбінат благоустрою» надали керівники місцевих підприємств. Зокрема, транспортом допоміг директор ТОВ «Крук» Валерій Чалий, за підсипковий матеріал комунальники дякують керівника «Райагробуду» Євгена Марченка та приватного підприємця Олександра Ромася, погрузчик надав керівник філії «Дорбудсервіс» Леонід Щегорцов, а грейдер – керівник Лебединського райавтодор Віталій Влолощук.

Звісно, це була не остання дорожня проблема нашого міста, та перша, яка вирішена у таких важких погодніх умовах. Як наслідок комунальники отримали практичний досвід, а місцеві жителі – рівну дорогу, якою зможуть без проблем користуватися взимку.

Ще одним подарунком для мешканців цього мікрорайону стало освітлення Тракторного провулку, де під новий рік додалося 4 нових світлоточки.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *