За материнську працю – висока державна нагорода

Багатодітній матері з Лебедина –  Світлані Миколаївні Подольській, яка виховала у своїй родині п’ятеро дітей, Указом Президента України присвоєно звання «Мати-героїня». Нагрудний знак та посвідчення до почесного звання 29 грудня вручив матері міський голова.

Вручаючи відзнаку, Олександр Бакликов привітав Світлану Миколаївну з отриманням державної нагороди та подякував за материнський подвиг. Також побажав, щоб діти завжди тішили свою неньку увагою, добрим та щирим словом, віддаючи любов, з якою їх виростили та виховали.

– У кожного містао є свої багатства, наш скарб – подарований вами і такими жінками, як Ви. Діти це той наш здобуток, яким ми пишаємося, – відзначив очільник міста. І сьогодні я вклоняюся кожній матері, яка виховує дітей в цей нелегкий час, яка розуміє, що наша нація повинна мати високоосвічених людей, які стануть основою для нашої держави.

Такими жінками з великої літери, як Світлана Миколаївна, можна лише захоплюватись. Народилася вона у 1973 році в Лебедині. Тривалий час працювала в Райспоживспілці, після чого повністю присвятила себе вихованню п’яти дітей. При всьому цьому, вона ще й знаходила час на творчисть, розписуючи предмети побуту петреківським способом. Це своє захоплення вона прищепила й дітям, чиї роботи вже відзначені на міських і обласних конкурсах.

У Світлани Миколаївни дуже дружня родина, що завжди її підтримує. Так і цього дня біля неї були її чоловік В’ячеслав Миколайович, п’ятеро дітей та вже двоє онучків.

2976

Бажаючи, Світлані Подольській міцного здоров’я, миру, добра та благополуччя у наближаючомуся новому році, міський голова підкреслив, що звання матері найбільш важливе серед усіх інших професій. Адже попри нелегкі будні, недоспані ночі, мати дає дорогу в життя майбутньому нашої нації.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *