Новорічна казка в дитячій школі мистецтв

28 грудня у Лебединській дитячій школі мистецтв відбулося Новорічне свято для учнів школи. Цей день був справжнім зимовим чудом, адже ще ранкова хурделиця пообіцяла діткам, що збиралися у школу мистецтв, Новорічну казку.

Засніжених, червонощоких, з чудовим настроєм, в новорічних костюмах – саме таких діток зустрічали викладачі школи мистецтв. Для них, як і кожного року, вони підготували Новорічну виставу, яка цього разу називалася “Новорічний переполох”. Творчий колектив, перевтілений у казкових персонажей, створив у залі невимовно щасливе, радісне, веселе свято для всіх присутніх; чарівна казка з музикою і піснями, танцями і хороводами, конкурсами і розвагами захопила не тільки учнів, а й батьків і бабусь, які щиро раділи, дивлячись на задоволені обличчя своїх дітей.

Новорічні свята – це пора яскравої ялинки, гарного настрою, чарівної казки як для дітей, так і для дорослих, які, забуваючи про щоденні турботи, радіють не менше. А ще – це пора добрих побажань кожному – близьким і далеким рідним, знайомим і чужим. То ж ми, творчий колектив Лебединської дитячої школи мистецтв, бажаємо всім міцного здоров’я, світлої радості, добра та мирного неба над головою!

2998

2994

2996

2997

Лебединська дитяча школа мистецтв

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *